KEZDŐLAPKÉPZÉSEKTÁJÉKOZTATÓREGISZTRÁCIÓGYIKBEJELENTKEZÉSKAPCSOLATE-LEARNINGX

Jogi nyilatkozat és felhasználási feltételek

Büntetőjogi felelősségem tudatában nyilatkozom, hogy a regisztráció során megadott adatok a valóságnak megfelelnek.

Büntetőjogi felelősségem tudatában nyilatkozom arról, hogy a képzést az alább felsorolt, valamennyi feltétel teljesülése esetén veszem igénybe:

  • elmúltam 16 éves, de a 66. életévemet nem töltöttem be, 
  • legfeljebb középfokú végzettségem van és
  • a képzéssel egyidejűleg nem veszek részt más, az Európai Unió által támogatott képzésen.

A regisztráció révén a regisztráló elfogadja az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat végigolvasta-e vagy sem. A használati feltételek nem ismerete nem mentesít senkit a felelősség alól.

Az https://nyelvikepzes.szerencsiszc.hu weboldal a Klick Computer Hungary Kft. által létrehozott és a Dexef Kft. által üzemeltetett weboldal.

A feldolgozó szerver helye:

Rövid név: Szervernet International Kft.

Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. 5.em.

Szolgáltatásaink igénybevételéhez felhasználóinknak regisztrációs kérdőívet kell kitölteniük.

Regisztrációs feltételek

A regisztrációval a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott e-mail címet a Szerencsi Szakképzési Centrum tanfolyamokról történő tájékoztatás, kapcsolattartás, marketing megkeresések, piackutatás és tájékoztatás céljára felhasználja és ennek keretében saját, valamint üzleti partnerei kereskedelmi jellegű információit, ajánlatait, tájékoztatóit és más hasonló anyagait elektronikus úton Önnek eljuttassa. A megadott információkból ezen kívül statisztikai adatokat nyerhetünk, melyek segítségével szolgáltatásainkat a felhasználók érdeklődésének megfelelően fejleszthetjük tovább. A regisztrációval a felhasználó tudomásul veszi azt, hogy (a) az adatszolgáltatás önkéntes; (b) az adatkezelés jogalapja az Ön kifejezett és tájékozott hozzájárulása; (c) az adatkezelés az https://nyelvikepzes.szerencsiszc.hu weboldal adatvédelmi nyilatkozatának megfelelően történik; (d) e-mail címének fenti célokra történő felhasználásához adott hozzájárulását, bármikor visszavonhatja Bukta Márta főigazgatónak, a Szerencsi Szakképzési Centrum címére (3900 Szerencs, Rákóczi Ferenc út 125.) bármilyen módon eljuttatott lemondás segítségével.